Reklam

Kaos Spor Turnuvadan Men EDİLDİ

⚠️ÖNEMLİ DUYURU: !! : Değerli Davetlilerimiz ;

B Grubundan Kaos Spor 24.11.2022 Tarihinde Yapılan Müsabakada Kurallarımızın 16. Maddesinde bulunan kuralımızın çiğnenmesi üzerine Komite Kararı olarak Turnuvamızdan MEN Edilmiştir.

  1. Madde ; Turnuvaya katılan her takım kendi Takımı ve seyircisinin spor ahlak anlayışına sığmayan hareketlerinden sorumludur. Maç öncesinde, Maç esnasında veya Maç sonrasında saha içerisinde ya da saha dışında kasıtlı hareket, kavga, küfür etme ve benzeri şekildeki hoş olmayan davranışlarda bulunanlar Takım oyuncularının Yabancı Madde kullanıldığı Tespit edilirse Bu konuda tertip komitesi ilgili takımın veya oyuncunun turnuvadan ihracına da karar verebilir.

B Grubu Maçları Her Hafta bir Takım Bay Geçecek Hanesine 3 Puan yazılacak Herhangi Bir Averaj Yazılmayacaktır.

Kaos Spor ile Müsabakayı Oynayan ikizler emlak oynayarak Kazandığı için Kendilerine Komite Kararı olarak Sadece averajlarına + 3 Gol yazılacak.

Kurallarımızı Dikkate alarak Harfiyen uymanızı Önemle Rica olunur Bu kurallar çerçevesinde Bağlılığımızı ve Katı olduğumuzu Belirtmek isteriz.

Oneycenter Ailesi Olarak Tüm Katılan Takıma Başarılar Dileriz.

Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Etmeyi unutmayınız.

▶️ Rezervasyon ve bilgi için hemen bizlere ulaşım sağlayın.

📞 Telefon : 0452 333 88 88
📞 Cep Tel: 0507 396 52 52
📍 Site : www.oneycenter.com
🌎Facebook : www.facebook.com/oneycenter
🔥instagram:www.instagram.com/oneycenter

❗ Turnuva Duyuru ; https://oneycenter.com/turnuva/2022-2023-kis-turnuvasi/duyurular/oneycenter-turnuva-kurallari/ Detaylarını Görebilirsiniz.
🚫 Turnuva Kuralları ; https://oneycenter.com/turnuva/2022-2023-kis-turnuvasi/turnuva-hakkinda/ Detaylarını Görebilirsiniz.

Siz de birşeyler yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir