Reklam

Oneycenter Kış Turnuvası Sıralaması

22 Kasım 2022 başlayan turnuva çokça olaya şahit oldu ve takımlar teker teker elendi finallere çıkan takımlar hak eden performanslar göstererek bu seviyeye gelebildi Oneycenter turnuvasında sıralama 1. Ahlebuse Giyim Mağazaları 2. İkizler Emlak 3. Oney Tigers Özkanlar oldu

Ahlebuse Giyim Mağazaları turnuvaya çıktığı ilk maçta hedeflerinin final olduğunu belli etmişi ve sahaya yansıttıkları oyun ve skorlara beraber bizlere bazı sinyaller vermişti İkizler Emlak turnuvanın en güçlü takımların dan bir diğeri İkizler Emlak turnuva boyunca çıktığı hiçbir maçta yenilmemiş ve oldukça fazla gol sayısına ulaşmıştır.

 

sahada adeta devleşen İkizler Emlak ilk ve son yenilgisini final maçında aldı Turnuva boyunca adeta Ahlebuse Giyim Mağazlarının gölgesi gibi dolaşan İkizler Emlak Ahlebuse takımını finale kadar kadar takip etti ve sahada karşısına çıktı çok güzel geçen maçta hatasız oynayan takımlar kalelerinin önüne adeta tuğladan duvar ördüler ver uçan kuşun geçmesine bile izin vermediler böylelikle maç penaltı atışlarına taşındı sürekli birbirlerine yetişen iki, takım Ahlebusenin son penaltı atışıyla 7-6 bir şekilde turnuvayı bitirdi

 

Oney Tigers Özkanlar turnuvanın üçüncüsü oldu Oney tigers Özkanlar çıktıkların sekiz maçın üçünü kaybetti ve geri kalanını bileğinin hakkıyla kazanmayı başardı Turnuvanın çok sevilen ve başarılı olan takımlarından olan Oney Tigers Özkanlar Üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

 

En centilmen Takım’da Turnuva boyunca en az Sarı kart gören Takım olan Oney Tigers Özkanlar olmuştur. En centilmen Oyuncu ise Tepe Emlak’tan Vedat Karayel olmuştur Gol Kralı ise 11 Gol ile  Abdulkadir Demirci olmuştur.

 

Oneycenter Kış Turnuvasının Final Karşılaşmasını izlemeye gelen Önemli Protokol mensupları vardı. SN. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık , SN. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı , SN Ünye Spor Klup Başkanı Osman Karayiğit Karşılaşmayı Canlı izledir ve Kazananlara Kupalarını Taktim ettiler.

 

 

Siz de birşeyler yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir