Reklam

Nesa FK ile Tepe Emlak Karşı Karşıya Geldi

Oneycenter‘ın Düzenlemiş olduğu Turnuvanın Açılış maçı olan Nesa FK ve Tepe Emlak  Arasında adeta dudak uçuklatan bir maç oynandı seyir zevki son derece yüksek oynanılan bu maç ’da oyuncuların nefes alabilecek zamanları bile olmadı.

Yüksek tansiyon ile çekişmeli geçen bu maçta gol şöleni yaşandı oldukça fazla gol olan maçın içerisinde tatlı gerginlikler yaşansa ’da maç kartsız geçti sportmenlik çerçevesi içerisin de oynanılan bir maç oldu Tepe Emlak ile Nesa Fk maçında toplam 10 kez ağlar havalandı.

Son derece form da olan Tepe Emlak 6 gol atarken kalesinde 4 gol gördü. Tepe Emlak takımında olan Talha Cevher Karagöz adeta bir yıldız gibi parladı ve altı golün beşini kendisi attı geri kalan bir golü ise Suat Ocak dan atarak takımlarını galibiyete taşıdılar.

Nesa Fk karşılaşmaya istedikleri gibi başlasa ’da devamını getiremedi oldukça tempolu oynayan Nesa Fk’nin dört golünü takımdan dört farklı kişi atarak takım oyununun ne kadar önemli olduğunu bizlere gösterdiler Nesa Fk ‘da gol atan oyuncular Oğuzhan Veyisoğlu, Ozan Kethuda , İlkay Okutucu ve Yunus Emre Fidan atarak toplanda dört gol atmayı başardılar.

Maç Detayları

Maçtan Kareler

Siz de birşeyler yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir